• Ciabata met twee soorten kaas

    4 Italiaanse ciabatta’s 6 el olijfolie 60 gram Parmigiano 4 el ricotta 60 gram Mauri Gorgonzola 50 gram rucola 4 pruim- of romatomaten 1 aubergine, in plakjes 2 el hazelnoten, geroosterd en gehakt   Rooster de plakjes ananas in de … Lees verder

  • Geitenkaas en bladerdeeg salade

    benodigdheden voor vier personen: een pakje bladerdeeg Vier plakjes geitenkaas met korst 150 gram rauwe ham of spek dipje smaakgeheimen vijgen (verkrijgbaar in onze winkels) zakje pijnboompitjes   Bereidingswijze:  Doe de bladerdeeg in een bakje wat in de oven kan. … Lees verder

  • Klaverkaas auberginetaartje

    Benodigdheden voor vier personen: 150 gram belegen geraspte Klaverkaas 4 sneetjes witbrood 3 eetlepels olijfolie 1 aubergine, in 8 plakken van ongeveer een cm peper en zout 2 eetlepels citroensap 200 gram kastanjechampignons in plakjes 1 teentje knoflook 1 gesnipperde … Lees verder

  • Klaver panini met geroosterde paprika en courgette

    Benodigdheden voor 4 personen: Extra belegen Klaverkaas 150 gram 1 teentje knoflook, geperst 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 2-3 eetlepels olijfolie 1 rode paprika 1 courgette 1 stokbrood   grillpan Bereidingswijze: Meng de knoflook en kruiden door de olijfolie. Snijd … Lees verder

  • Geitenkaastaart

    Benodigdheden voor 4 personen: 2 teentjes knoflook, geperst 1 rode paprika, in reepjes 125 gram spek 4 uien, in ringen 150 gram oude geitenkaas (sikkepit) geraspt 40 gram boter 6 plakjes bladerdeeg 6 preien, gewassen en in ringen gesneden Bereidingswijze: … Lees verder

  • Kaas-aardappelkoekjes

    Benodigdheden: 2 el bloem 1 pak aardappelpuree 2 eieren 1/2 pak paneermeel (a 150 gram) 100 gram gerapte Klaversroem 2 el tijm (vers of gedroogd) olie om in te frituren bereidingswijze: In kom bloem door aardappelpuree mengen. In diep bord … Lees verder

  • Kaas-hamtaart

    Benodigdheden voor 1 taart: 5 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 blik artisjokharten (400 gram) 2 plakjes achterham (a 65 gram) 4 eieren 1 bekertje slagroom (125 ml) 200 gram geraspte Belegen Klaver Kaas zout en peper olie om in te vetten … Lees verder

  • Kaas lolly’s

    Ingrediënten voor 20 lolly’s: 1 pakje roomboterbladerdeeg Stukje Klaver mosterd kaas of Klaver knoflookkaas Verse tuinkruiden (alle kruiden zijn lekker) Zout en peper Geklust eitje Cake pop lolly stokjes Bakpapier Bereidingswijze: Ontdooi het bladerdeeg en snijd elk plakje in vier … Lees verder

  • Pittige kaasfondue met Klaversroem & sambalkaas

    Benodigdheden voor 4 personen: 500 gram geraspte Klaversroem kaas 300 gram geraspte sambalkaas 350 milliliter water 2 eetlepels maizena Bereidingswijze: Breng 350 milliliter water bijna aan de kook. Voeg de geraspte kaas toe. Het belangrijkste is dat u blijft roeren. … Lees verder

  • Tulbandbrood met speculaas kaas

    Tulbandbrood met Speculaas kaas Ingrediënten: (voor 1 tulband) Een mix voor het maken van wit of bruin brood 150 gram geraspte Klaver Speculaas Kaas Tulbandvorm Bereidingswijze: Volg de instructies voor het maken van het brooddeeg op de verpakking. Voeg na … Lees verder