Olijven & tapenades

Naast de kaasspecialiteiten heeft u ook een ruime keuze aan olijven en tapenades.

Olijven

Het olijven assortiment bestaat uit groene olijven met basilucum, pesto of knoflook, zwarte en olijven gevuld met geitenkaas.

Tapenades

Tapenade is een (grove) pasta van verschillende ingredienten. Dit mengsel wordt op smaak gemaakt met bijvoorbeeld olijfolie, citroensap, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse of Goudse kaas, zongedroogde tomaat, pepertjes en kruiden.

De naam ‘tapenade’ komt van het Provençaalse woord voor kappertjes: tapeno.
In onze kaaswinkel vindt u verschillende varianten zoals tepenades met olijven, tomaat, pepertjes en pesto.

Roomkaashapjes

Een bekend hapje van Klaverkaas zijn de roomkaashapjes. U heeft keuze uit hapjes met gember of met ananas. De hapjes worden in de keuken van Klaverkaas vers bereid, waarbij de roomkaas met ananas of gember met gehakte cashewnoten in een plak kaas wordt gewikkeld.

Kaasfondue

De Klaverkaas kaasfondue uit eigen keuken is altijd een succes! Geschikt als compleet gerecht, maar ook als hapje tijdens de borrel. Het assortiment kent verschillende soorten kaasfondue, jong, oud maar ook fondue met kruiden. Zo is er voor ieder wat wils. De kaasfondue is gevacumeerd en kan langere tijd bewaard worden in de koelkast.

Salades

Lekker op een toastje op stokbroodje, de salades van Klaverkaas. Keuze uit bieslookroomkaas, ensalada met groene of rode pesto, aioli of huisgemaakte Klaversalade met sellerie en bieslookroomkaas.

 

 

ASSORTIMENT