Assortiment kaaswinkel

Naast de Klaverkaasspecialiteiten heeft u ook een ruime keuze aan noten, buitenlandse kaas, tapenades, olijven, wijnen en biertjes.

Klaver Liggend klein

Noten

In onze notenkast vindt u een uiteenlopend assortiment aan versgebrande gezouten of ongezouten noten, chocoladenoten, zoutjes en toast.

Buitenlandse kaas

In onze koelvitrine hebben wij de meest uiteenlopende buitenlandse kazen. De kazen komt uit verschillende landen waaronder Engeland, Frankrijk en Italië. Van heerlijke roombrie tot zachte roodflorakazen en pittige blauwaderkaas. Ook hebben wij verschillende soorten vijgen- en dadelbrood met noten en roomkaashapjes.

Olijven & tapenades

Ons assortiment olijven bestaat uit zowel groene olijven met verschillende smaken, gevuld met geitenkaas of een Mix. Daarnaast hebben wij ook verschillende olijventapenades en kaassalades, waaronder de welbekende Klaversalade.

Kaasfondue

Kant-en-klare Klaverkaasfondue uit eigen keuken! In verschillende varianten te verkrijgen. Van jong tot oud, kruiden of geitenkaas. Het assortiment wisselt.

Wijnen

Capita Vidal: onze huiswijn. We importeren deze wijn zelf van een bevriende familie uit Spanje. Bodega Capita Vidal bevindt zich aan de Costa Brava in Spanje. De wijn is verkrijgbaar in rood, wit, rosé of Cava. Voor elk moment een geschikte wijn!

Biertjes

Dampegheest Bier uit Limmen maakt verschillende speciaalbiertjes. Leuk aan deze biertjes is dat de wei* van Klaverkaas in wordt verwerkt. Proef het 'Alkmaars Blondje' of de pittige 'Merakels' eens!

*Wei is een bijproduct dat tijdens het maken van kaas ontstaat.

 

 

Bewaren