Relatiegeschenken & kerstpakketten met kaas

Kaas is lekker op brood eten, bij de borrel of zomaar uit de hand. Maar kaas is ook erg lekker in een relatiegeschenk! Of wat denkt u van kerstpakketten met kaas.

Kaaspakketten op maat
Voor u maken we kaaspakketten in verschillende prijsklassen helemaal naar uw wens. U geeft zelf aan wat u in het pakket wilt. U kunt bij ons langs komen in de winkel en uw wensen uitspreken.

Al 10 jaar originele kaas pakketten
Steeds meer bedrijven ontdekken Klaverkaas om vers producten te laten verpakken in een relatie- of kerstpakket. Klaverkaas is al  meer dan tien jaar bezig met deze originele pakketten en de markt groeit nog steeds. In de pakketten verwerken wij producten uit ons assortiment. Denk daarbij aan o.a.: wijn, noten of een van onze buitenlandse kazen. Bekijk ons assortiment voor meer ideeën.

U kunt bij ons heel makkelijk een bestelling plaatsen. Dit kan door in een van onze winkels te komen of door te bellen of te mailen.

Al uw wensen kunnen worden meegenomen bij het maken van de pakketten. Mocht u uw eigen bedrijfsnaam graag terugzien in de pakketten is dit ook mogelijk. Enkele voorbeelden:


Kom langs in 1 van onze winkels in Alkmaar, Beverwijk of Nieuwe Niedorp
voor meer informatie over relatiegeschenken en kerstpakketten met kaas!