Relatiegeschenken &
kerstpakketten met kaas

Kaas is lekker op brood, bij de borrel of gewoon uit de hand. Maar kaas is ook erg lekker in een relatiegeschenk! Of wat denkt u van kerstpakketten met kaas?

 

Kaaspakketten op maat

We maken kaaspakketten in verschillende prijsklassen, helemaal naar uw wensen. Hiervoor kunt u bij ons in de winkel langskomen. We helpen u dan persoonlijk met het samenstellen van het pakket.

Al 10 jaar originele kaas pakketten

Steeds meer bedrijven ontdekken Klaverkaas om versproducten te laten verpakken in een relatiegeschenk of kerstpakket. Klaverkaas is al meer dan tien jaar actief met deze originele pakketten en de markt groeit nog steeds. In de pakketten verwerken wij producten uit ons assortiment. Denk daarbij aan kaas, wijn, noten of een van onze buitenlandse kazen. Bekijk ons assortiment voor meer ideeën.

U kunt bij ons heel makkelijk een bestelling plaatsen in de webshop. Heeft u speciale wensen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel, bel ons of stuur een mail.

Al uw wensen kunnen worden meegenomen bij het maken van de pakketten. Mocht u uw eigen bedrijfsnaam graag terugzien in de pakketten is dit ook mogelijk. Enkele voorbeelden van pakketten:

MEER INFORMATIE OF EEN KAASPAKKET OP MAAT?

Kom langs in onze kaasspeciaalzaak in Nieuwe Niedorp